Selamat Datang di Budak Conan

[KRISIS LAHAD DATU] TERKINI! Najib Razak Turun Ke Medan Perang Hari Nie!

Thursday, 7 March 20130 commentsPerdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan meninjau dengan lebih dekat Op Daulat yang dilaksanakan di sini oleh pihak keselamatan ekoran pencerobohan Pengganas Sulu.

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi dan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussin dalam sidang akhbar bersama berkata, Perdana Menteri mahu melihat sendiri operasi itu serta memantau keadaan pasukan keselamatan yang bertugas.

"Kunjungan beliau akan memberi semangat kepada anggota polis dan tentera yang terlibat. Beliau juga akan bersua muka dengan pasukan keselamatan yang bertugas," katanya.

-MSTAR


Share this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger