Selamat Datang di Budak Conan

REBAT RM200: Permohonan Kini Dibuka!

Tuesday, 1 January 20132comments


Seperti yang diwarwarkan sebelum nie. Belia ditawarkan rebat telefon pintar sebanyak RM200 oleh PM kita, Dato' Seri Najib Tun Razak. Hari nie, SKMM yakni agensi yang bertanggungjawab menguruskan inisiatif ini telah pun membuka permohonan secara online.

UNTUK MEMOHON > KLIK SINI

BAGI MENGETAHUI SYARAT & MAKLUMAT LANJUT > KLIK SINI

BC pun ade jugak try buke web yang disediakan namun ini hasilnya:


Agaknya line tgh betul2 busy gamaknyer.. Maklum ler gomen bagitau sape cepat dia dapat,so pakat tgh pulun isi borang la blake.. Adoii..
Bagi aku secara peribadi,tak patut la gomen buat camtu. Nak bagi,bagi jela kepada yang layak.. Nie dah la pilih sape yg layak,pastu sape cepat dia dpt plak tu.

By the way, pasti ramai yg was-was same ade permohonan nie buka ke blom.. So aku kat sini nk bagi pengesahan berdasarkan pengumuman oleh SKMM. Jom..


So,berdasarkan pada headline oleh SKMM, permohonan telah dibuka pada 1 Jan 2013 jam 7.00 Pagi.
Pada yang tak dapat nk masuk tu,harap bersabar ya. Boleh terus mencuba.. 

Neway,terima kasih kepada Kerajaan terutama PM kita atas pemberian inisiatif utk belia-belia nie. Cadangan BC utk kerajaan:-

1. Hapuskan Had Limit Harga Telefon.
2. Hapuskan Polisi 'Siapa Cepat Dia Dapat'

Awok2,jom daftar! (^_^)
Share this article :

+ comments + 2 comments

1 January 2013 at 11:42

BC dah try buke byk2 kali web permohonan,alhamdulillah dh boleh buke. So kawan2 yg layak,boleh la mohon cepat2..

1 January 2013 at 13:36

Sape yg dh mohon,share la sket..

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger