Selamat Datang di Budak Conan

Muhyiddin Adakan Lawatan Sehari Ke Terengganu Hari Ini

Saturday, 22 December 20120 comments
KUALA TERENGGANU -- Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yasin tiba di sini pagi ini untuk melakukan lawatan kerja sehari ke Terengganu.

Ketibaan beliau dengan pesawat khas di Lapangan Terbang Sultan Mahmud pada kira-kira 8.20 pagi disambut oleh Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said serta beberapa Exco kerajaan negeri.

Muhyiddin dijadual mengadakan perjumpaan tertutup dengan anggota Barisan Nasional (BN) negeri di Pejabat Umno Negeri sebelum menghadiri majlis jamuan rakyat 1Malaysia di Kampung Bahagia, Manir pada kira-kira 11 pagi.

Pada sebelah petang, beliau dijadual mengadakan perjumpaan tertutup dengan pegawai pengurusan tertinggi dan profesional di Stadium Tertutup Gong Badak.

Kemudiannya Timbalan Perdana Menteri akan menghadiri majlis sepetang bersama penghulu, ketua kampung, JKKK, imam dan bilal dari seluruh Terengganu di tempat yang sama sebelum berangkat pulang ke ibu negara.

-- BERNAMA
Share this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger