Selamat Datang di Budak Conan

#FBP2015 : Kat mane korang nak start ronda? check pelan dulu, senang sket untuk korang

Thursday, 21 May 20151comments

Festival Belia Putrajaya 2015 yang akan berlangsung selama 3 hari akan menjanjikan pelbagai aktivti menarik untuk golongan belia. Penganjuran Festival Belia Putrajaya kali ini menerpa dimensi baru apabila ianya dianjurkan oleh Rakan Muda.

Dengan bertemakan "Talent Showcase", Festival kali ini menjadi platform kepada agenda pembangunan bakat belia.Secara keseluruhannya, Festival ini tersebahagi kepada 4 Zon yang mempunyai tema tersendiri iaitu Zon Utara (Minda), Zon Timur (Aktif), Zon Barat (Komuniti) dan Zon Selatan (Seni & Budaya). Selain itu, satu zon khas turun bersedia untuk dikunjungi adalah Zon Lasak.Jadi, bagi anak-anak muda yang akan mula membanjiri Putrajaya bermula esok hari, korang riki map-map nie supaya nanti senang korang tahu tempat yang korang nak tuju. Sambil-sambil tu, singgah-singgah la kat booth, khemah, pentas dan gerai yang menarik dan sentiasa menanti kunjungan anak-anak muda.

Peta Utama
Peta Zon Utara

Peta Zon Timur


Peta Zon Selatan

Peta Zon Barat


Share this article :

+ comments + 1 comments

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger