Selamat Datang di Budak Conan

PRK K.BESUT: 1 Lawan 1

Friday, 12 July 20130 comments


BESUT: Menepati jangkaan, Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Kuala Besut menyaksikan saingan dua penjuru antara Barisan Nasional (BN) dan PAS.
Wakil BN, Tengku Zaihan Che Ku Abd Rahman dan calon PAS, Endut @ Azlan Yusof diumumkan sah bertanding bagi kerusi DUN Kuala Besut.
Pegawai Pengurus Pilihan Raya, A. Rahim Jusoh mengumumkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hanya menerima dua borang pencalonan masing-masing daripada BN dan PAS sehingga proses penyerahan borang pencalonan ditutup pada pukul 10 pagi.
Tengku Zaihan, 37, merupakan seorang jurutera awam manakala Azlan, 48, ialah seorang kontraktor kayu di Kota Baru, Kelantan.
Kedua-dua mereka merupakan anak tempatan di Kuala Besut.
Pilihan raya ini diadakan berikutan kematian penyandangnya, Dr A. Rahman Mokhtar daripada BN akibat masalah paru-paru pada 26 Jun lalu.
- MStar
Share this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger