Selamat Datang di Budak Conan

[KRISIS LAHAD DATU] Anggota Terkorban Mati Syahid - Majlis Fatwa

Thursday, 7 March 20130 comments


Jawatankuasa Majlis Fatwa Kebangsaan yang bersidang semalam memutuskan anggota keselamatan yang terkorban dalam insiden pencerobohan di Sabah tergolong dalam syahid akhirat.

Pengerusinya, Prof Emeritus Tan Sri Dr Abd Shukor Husin, berkata jawatankuasa berpandangan kematian mereka dalam mempertahankan keselamatan rakyat dan negara sangat mulia di sisi agama.

“Jasa dan pengorbanan anggota keselamatan sangat besar kepada negara kerana mereka terkorban dalam mempertahankan keselamatan nyawa, harta, keluarga, maruah dan kedaulatan negara,” katanya dalam kenyataan tiga perenggan, semalam.

BACA LAGI > KLIK SINI

BC: Al-Fatihah buat semua Anggota Keselamatan yang beragama islam. Mati anda Mati Syahid. Pegi jahanam la Tian Chua hina anggota yang terkorban. Takziah juga buat anggota yang bukan islam.Share this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger