Selamat Datang di Budak Conan

Ini Jawapan Berani Mati Dari Nabil Raja Lawak

Tuesday, 19 March 20131comments


Selepas di hentam oleh puak pakatan haram, Nabil tampil memberikan reaksinya terhadap tomahan dan serangan oleh cacai pakatan.


Gua tabik dengan tindakan dan keberanian Nabil.. Ini lah kebebasan bersuara. Bila artis sokong BN bersuara, puak cacai pakatan hentam. Bile artis sokong depa jadi ustazah 'maggi', depa julang.. 

Ape punya pemahaman la depa tu. Tak pe Nabil, biarkan cacai2 tu meroyan. Ramai yg menyokong dibelakang anda. Teruskan berlakon dlm siri Bangkang Dari Longkang. Terbaik mengajak rakyat berfikir!


Share this article :

+ comments + 1 comments

19 March 2013 at 23:33

Salam perjuangan...Mohon tuan pautkan blog saya di http://metromalaya.blogspot.com/ Blog tuan telah saya pautkan..t.kasih.

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger