Selamat Datang di Budak Conan

#KL112 :[VID+PIC] Jom Teka Qiblat Yang Betul.

Sunday, 13 January 20130 comments

Dalam keghairahan mereka puak pakatan menganjurkan Himpunan Shamsidar #KL112 yang berlangsung di Stadium Merdeka semalam. Saya cukup dan terkejut dan sedih bila melihat kumpulan peserta rata-rata merupakan ahli dan penyokong PAS menunaikan solat.

Kenapa plak nak sedih bile tengok mereka menunaikan solat? Ya.. memang mengejutkan apabila mereka menunaikan solat di dalam satu tempat itu dengan imam yang berbeza. Mengikut kiraan saya,lebih kurang 10 imam yang ada mengimamkan solat peserta nie.

Persoalaannya. Ade imam UMNO ke dikalangan peserta nie sampaikan solat banyak imam?Wakakaka..
Namun persoalan banyak imam dikalangan PAS nie dah lame berlaku, apa yang nak saya bawakan adalah mereka menunaikan solat Zohor pada waktu yang sama, tidak jauh jaraknya antara satu sama lain, didalam satu kawasan namun QIBLAT MEREKA BERBEZA! MasyaAllah!

Sepanjang saya berada disana, tidak kedengaran penganjur membantu atau memberikan panduan dan bantuan untuk mereka menunaikan solat Zohor. Pelik! Dah la penganjurnya PAS. Soal Solat pun terlepas pandang ke? Perhimpunan boleh dirancang berbulan2 namun soal solat dipinggirkan. Ini ke Parti yang memperjuangkan islam?

Terima Kasih kepada Portal SGB kerana berjaya merakamkan gambar dan video insiden yang cukup memalukan ini. Bagi saya.ini bukti PAS sudah jauh terpesong. Saya nak tanye pembaca, qiblat mane yang betul? Jom teka.. wakakaka..

PAS PIS PUS

LAGI GAMBAR > KLIK SINIShare this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger