Selamat Datang di Budak Conan

Senarai Penuh Saluran Bantu Mangsa Banjir

Sunday, 30 December 20120 comments



Banjir yang berlaku di Pantai Timur telah beransur pulih. Namun tak bermakna mangsa-mangsa banjir tidak lagi memerlukan bantuan. Pasca Banjir atau kita lebih mudah faham, siatuasi dan keadaan selepas banjir hakikatnya lebih perlu banyak bantuan antaranya kerja-kerja pembersihan, kerja-kerja baikpulih, bantuan barangan kerperluan rumah dan asas serta bantuan dari segi psikologi.

Kita yang selamat dari bencana banjir nie,elok2 la bagi bantuan kat mereka yang kesusahan.
Ada beberapa cara yang boleh kite bantu. Jom aku share dgn korang semua..

[1] DERMA MELALUI TABUNG BENCANA BANJIR MEDIA PRIMA


[2] JADI SUKARELAWAN 

Kementerian Belia & Sukan semlm telah melancarkan Program Belia 1Malaysia Pasca Banjir yang disempurnakan oleh Menterinya, YB Dato' Seri Ahmad Shabery Cheek.

Bagi yang ingin menyumbang tenaga bagi membantu penduduk yang menjadi mangsa banjir, boleh la join.
Boleh hubungi mane2 no. pegawai yg disediakan.



.: Jom la awok2, kita pakat bantu mane yg mampu. Hari nie org lain susah kita bantu. Lain hari,insyaAllah org akan bantu kite plok. Dok cara yang same, Allah akan tolong kot cara lain plok.. Allah Maha Adil..

YB Dato' Seri Shabery Cheek, Menteri Belia & Sukan bersama belia sukarelawan bersedia untuk  bantu mangsa banjir.


Aku pun secara peribadi alhamdulillah hulurkan sedikit sumbangan. Stakat yg mampu je bro. Online transfer je,mudah dan senang.. Harap kawan2 yg lain pun turut same membantu.


Share this article :

Post a Comment

Penafian - Budak Conan tidak akan bertanggungjawab atas segala komen2 pelawat. Setiap komen adalah dari peribadi individu terbabit dan tak ada kena mengena dengan Budak Conan. Walaubagaimanapun sebarang komen yang mendapat bahtahan dari pelawat lain, Budak Conan akan pertimbangkan delete komen terbabit demi menjaga keharmonian pelawat secara keseluruhannya terutama komen lucah & iklan.

 
Support : Cara Gampang | Creating Website | Johny Template | Mas Templatea
Copyright © 2013. Budak Conan - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modify by CaraGampang.Com
Proudly powered by Blogger